Hlavná ponuka:
Tajomstvo chutnej pizze spočíva predovšetkým v recepte
na cesto, kvalitných surovinách, pizza peci a rovnako v majstrovskom umení
pizza majstrov. Vyvinuli sme všetko úsilie na to, aby sme dokázali na Slovensku
vytvoriť pizzeriu, v ktorej Vám ponúkame pravú taliansku pizzu.
Podarilo sa nám to predovšetkým vďaka pomoci Stefana Copparoniho, ktorý je
svetovo uznávaný šéfkuchár a pizza majster. Poskytol našej pizzerii nielen
niekoľko generačný recept na cesto, ktorý tvorí základ dobrej pizze, ale aj
svoje celoživotné skúsenosti a know how v oblasti gastronómie a riadenia
reštaurácie.
Naši kuchári sa zúčastnili dvojtýždňového školenia v talianskej Ancone pod
dohľadom Stefana, aby boli schopní pochopiť a osvojiť si nielen samotnú výrobu,
ale aj celú organizáciu práce a životnú filozofiu výroby pizze v Taliansku.
Kuchyňa je vybavená špičkovou technológiou značky Moretti Forni a pec na pizzu
tejto značky je v súčasnosti najmodernejšia na talianskom trhu. Počas leta
pečieme pizzu v peci na drevo rovnakej značky (Moretti Forni) a
to
priamo na letnej terase. Aby sme dokázali vytvoriť nenapodobiteľnú chuť pravej
talianskej pizze, všetky hlavné suroviny a prísady sú dovážané priamo z
Talianska, vďaka ktorým má naša pizza nenapodobiteľnú chuť.